19 / 04 / 2024

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…



ELEŞTİRİLEN HEDEFİ OLMUŞTU

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar! Yapılacak büyük değişikliklerin bazıları ‘Reklam Teşvik Programı’nda olacak. Bu program, yayıncılara güvenilir, sabit, aylık reklam geliri kazanma imkânı sağlıyordu. Ana amaç ise, önceden ayarlanmış reklam zamanlaması ve otomasyon ile reklam yükünü düşürmekti. Ancak yayıncılar, mevcut sistemi karmaşık olması ve reklamlar üzerindeki kontrol eksikliği nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

ESNEKLİK SİNYALİ GELDİ

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch’in değişiklikleri de bu şikâyetlerin ardından geldi. Verilli ve Minton’a göre program, bu yıl içinde güncellenecek ve yayıncılara reklam sayısını ayarlama konusunda daha fazla esneklik sağlanacağıyla ilgili detaylar verildi. Aynı zamanda daha fazla görünürlük ve kontrol sağlayacak şekilde de güncelleme söz konusu olacak.

Yayın öncesi reklamlar konusunda da değişiklikler olduğundan bahsetmek gerekir. Örneğin, saatte üç reklam yayınlamak, tüm yayın öncesi reklamların devre dışı bırakılmasına neden olacak. Ayrıca resim içinde resim (PIP) özelliğinin bu reklamların çoğuna uyarlanacağı ifade edildi. Böylelikle yayıncıların yaklaşan reklamları izleyenlere haber verecek şekilde işaretleyebileceği de kaydedildi.

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Oyunseverleri zil takıp oynatacak haber! Oyunlara yılın indirimi yapıldı! İşte fiyatlar!

 GeForce RTX 4080'in bu özelliği oyunculara sevinç çığlıkları attıracak! Oyun dünyasında yeni dönem

Geri Dön