25 / 04 / 2024

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) üçüncü enflasyon raporu toplantısı 28 Temmuz Perşembe günü Ankara'da yapılacak. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla 28 Temmuz Perşembe günü bilgilendirme toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

TCMB'den yapılan duyuruya göre, Merkez Bankası’nın Ankara'daki idare merkezinde düzenlenecek olan toplantı, saat 10.30'da Başkan Kavcıoğlu'nun sunumu ile başlayacak.

Kavcıoğlu, daha sonrasında basın mensupları ile ekonomistlerin sorularını yanıtlayacak.

Fiziksel ortamda yapılacak olan toplantı, bankanın internet sitesinin yanı sıra resmi Youtube ve Twitter hesaplarından canlı olarak yayımlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön