23 / 04 / 2024

Üç bankadan kredi notu düşük olanlara af geldi! Herkese 10 bin lira...

Üç bankadan kredi notu düşük olanlara af geldi! Herkese 10 bin lira...

Nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar soluğu bankalarda alıyor. İlk aşamada başvuru yapan vatandaşların sonrasında KKB kredi notu değerlendiriliyor. Kredi notu yüksek olan kişilere kredi verilirken düşük olanlar krediden faydalanamıyor. Bazı bankalar ise kredi notuna bakmadan kredi veriyor..



Fibabanka

 Fibabanka, yüzde 1,85’ten başlayan faiz oranları ve 36 ay vade ile vatandaşlara kredi fırsatı sunuyor. Kredinin üst limiti 100 bin lira. 50 bin lira ve üzerinde kredi kullanımları olduğunda, azami vade süresi 36 ay, 50 bin lira üzerindeki kredi kullanımlarında ise 24 ay olarak belirleniyor. Ortalama yüzde 1,95 faiz oranı 36 ay vade ile Fibabanka’dan kullanılacak 35 bin lira ihtiyaç kredisinin toplam geri ödeme tutarı 46.210,87 lira, aylık taksitleri ise 1.925,45 lira oluyor.

Üç bankadan kredi notu düşük olanlara af geldi! Herkese 10 bin lira...

Vatandaşların kredi notuna bakmadan kredi veren bir diğer banka ise Enpara. Peki Enpara ne kadar kredi veriyor ve faiz oranları yüzde kaç? İşte ayrıntıllar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön