24 / 04 / 2024

Üç büyük zincirde yarış devam ediyor. Hangisinin kaç marketi var?

Üç büyük zincirde yarış devam ediyor. Hangisinin kaç marketi var?

Üç büyük indirim zinciri arasında mağaza açma savaşı tam gaz devam ediyor. Şok Marketler, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bugün yaptığı açıklamada mağaza sayısının 10 bin'e yükselttiğini açıkladı.



Üç büyük indirim marketi arasındaki mağaza yarışı da hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı sonu itibariyle 11 bin mağazası bulunan A101 mağaza sayısındaki liderliğini sürdürürken 1995 yılında 21 mağaza ile faaliyete başlayan BİM marketlerin ise 2021 yılı sonu itibariyle 9 bin 451 mağazası bulunuyor. 2021 sonu itibariyle 11 binin üzerinde mağazası bulunun A101'in 61 binden fazla çalışanı bulunuyor. BİM'in ise 2012 yılı sonu itibariyle 70 bin 197 çalışanı var. Şok'un çalışan sayısı ise yaklaşık 40 bin civarında.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön