25 / 04 / 2024

Ucuz taksitle konut kredisi!

Ucuz taksitle konut kredisi!

Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası ile ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Bankada müşterilerin bütçelerine en uygun ödeme planları hazırlanıyor.



Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. 


Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında konut kredisi faiz oranları %1,15'ten başlıyor ve vade sürelerine göre de değişkenlik gösteriyor. 60 ay kadar olan konut kredisi faiz oranı %1,15, 60-120 ay aralığında %1,25 oranında değişiyor.


Sabit faizli konut kredisi sunan banka, krediyi sadece TL cinsinden finanse ediyor ve gerçek kişilerin kullanması halinde ise KKDF ile BSMV ücreti alınmıyor. Aynı zamanda bankada müşterilerin bütçelerine en uygun ödeme planları hazırlanıyor.   kredinin erken kapatılması durumunda ise kredi erken kapama ücreti alıyor. Alınan bu ücret ise kredi tutarının yüzde 2'sine tekabül ediyor.


Ayda 2.300 TL Taksitle 100 Bin TL Konut Kredisi


Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında 120 ay vadeyle konut kredisi kullanmak isteyenler, konut kredisi hesaplama (/konut-kredisi-mortgage-hesaplama.html) yapıldığında ayda 2.300 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Toplamda ödenecek faiz ise 39 bin TL'ye karşılık geliyor.

http://www.kredipazari.com/konut-kredileri.html

KrediPazarı 



Geri Dön