23 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: Koğuşta elektrikli ısıtıcı yasak! Dumankaya şantiyelerinden kareler!

Uğur Dumankaya: Koğuşta elektrikli ısıtıcı yasak! Dumankaya şantiyelerinden kareler!

Dumankaya İnşaat, kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonu ile büyük bir sorumluluk ile hareket ederken, bu misyonu gerçekleştirmede büyük rol oynayan şantiye çalışanlarına da aynı sorumluluk ve titizlikle önem gösteriyor



 

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonu ile büyük bir sorumluluk ile hareket ederken, bu misyonu gerçekleştirmede büyük rol oynayan şantiye çalışanlarına da aynı sorumluluk ve titizlikle önem gösteriyor.   Uğur Dumankaya: Çalışanlarımıza en iyi yaşam ve iş koşulları sunmak en önemli önceliğimiz! Dumankaya bünyesinde çalışan her personelin, özellikle şantiyelerde çalışan personellerin iş güvenliği için çok sıkı tedbirler alındığını ifade eden Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya konu ile ilgili olarak “ Bizle için en önemli öncelik çalışanlarımız. Onların emekleri, destekleri ve Dumankaya’ya olan bağlılıkları sayesinde başarılarımızı elde ediyoruz. Bunların karşılığı olarak biz de onlara işlerini en iyi koşullarda gerçekleştirebilmeleri için olanaklar sağlıyoruz. Can güvenliğinin en önemli olduğu şantiyelerimiz de ise bu koşulların durumunu özellikle kontrol altında tutarak, çalışanlarımıza güvenli bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Şantiyelerde çalışanlarımıza yangın tatbikatı ve eğitimlerini düzenli olarak belirli periyotlarda veriyoruz. Gece devam eden çalışmalarımız için hazırladığımız iki ayrı senaryo kapsamında görevli personeller belirleniyor ve görevleri ile ilgili gerekli eğitimleri ve tebligatları veriyoruz.   Tüm bunlara ek olarak çalışma anında olası sıkıntıları en aza indirgemek adına inşaatın devam ettiği tüm bloklarda her üç katta bir yangın tüpleri muhafaza ediyoruz. Zemin katlarda ise acil durumlar için muhakkak yangın tüpleri bulundurulmaktadır. Ayrıca çalışanlarımızın koğuşlarında da yangın tüpleri bulunmaktadır.    Şantiyelerde yer alan tüm yangın tüpleri periyodik olarak şantiye ve yetkili firma tarafından kontrol ediliyor.   Şantiyelerimizde bulunan talimatlara örnek vermek gerekirse, çalışma saatleri içinde görevli ve izinli personel dışında koğuşlarda bulunmak kesinle yasaktır.

Koğuşlarda ayrıca tüp gaz veya gazyağı lambası kullanmak, sigara içmek, yemek pişirmek ve yemek, borusuz gaz sobası, elektrik sobası, elektrik ocağı, piknik tüpü ile ısıtma yapmak kesinlikle yasaktır. Bizler kendilerine en iyi yaşam ve çalışma koşullarını bu yasaklara başvurmamaları ve can güvenliklerini tehlikeye atmamaları için sunuyoruz” dedi.

Dumankaya İnşaat   1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna  dönüşmüştür.   Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

Geri Dön