29 / 03 / 2024

Koçtaş'taki kombi ve elektrikli ısıtıcılar ile kış sıcak geçecek!

Koçtaş'taki kombi ve elektrikli ısıtıcılar ile kış sıcak geçecek!

Koçtaş, havaların soğuması ile birlikte ısınma kategorisindeki zengin ürün çeşitlerini müşterilerin beğenisine sunuyor. Koçtaş, ısınma alanında lider markaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Koçtaş'taki kombi ve elektrikli ısıtıcılar ile kış sıca



Onlarca marka ve yüzlerce farklı ürün seçeneği ile, eviniz veya ofisiniz için en uygun ısıtma çözümlerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.


Koçtaş, ısınma alanında lider markaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Koçtaş ısınma ürünleri kategorisinde; Blyss, Beko, Baymak, Demirdöküm ve Kumtel gibi dünyanın önde gelen markalarının satışını tek bir çatı altında gerçekleştiriyor. Koçtaş ev veya iş yerinizi ısıtmak için; kombilerden termosifonlara, şofbenlerden radyatörlere, havlupanlardan elektrikli ısıtıcılara kadar yüzlerce farklı ürün ve onlarca çözüm önerisi ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.


Koçtaş’ta yer alan son teknolojiyle tasarlanan radyatörler, ısıtıcılar,  LED duvar tipi ısıtıcılar ve fanlı seramik ısıtıcılar, evinizde ve işyerinizde kışın soğuğunu unutturacak. Radyatörler, 10 yıl garanti süresinin yanı sıra; dilediğiniz renk ve desende tasarlanabilen özellikleri ile öne çıkıyor. Kule tipi fanlı seramik ısıtıcılar ise zaman ayarı, ısınma emniyeti, oda ısısı göstergesi ve uzaktan kumandalı seçenekleri ile dikkat çekiyor.


Koçtaş’ın büyük küçük tüm odalar ve açık alanlar için sunduğu farklı ısınma çözümleri için size en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir ya da Koçtaş’ın müşteri hizmetleri numarası, mobil uygulaması veya internet mağazasıyla, kolay alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.



Geri Dön