29 / 03 / 2024

Ukra İnşaat, Kürşat Tuncel'i CEO olarak transfer etti!

Ukra İnşaat, Kürşat Tuncel'i CEO olarak transfer etti!

Ağaoğlu şžirketler Grubu satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Kürşat Tuncel'i CEO olarak transfer eden Ukra İnşaat'ın adını önümüzdeki günlerde daha sık duyabiliriz



Ağaoğlu şžirketler Grubu satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Kürşat Tuncel'i CEO olarak transfer eden Ukra İnşaat'ın adını önümüzdeki günlerde daha sık duyabiliriz.

Ukra İnşaat, 2011 yılma önemli bir transfer gerçekleştirerek başladı... şžirket, inşaat sektörünün deneyimli isimlerinden olan ve uzun yıllar çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nde başkanlık görevlerini üstlenen Kürşat Tuncel'i CEO olarak kadrosuna kattı. Tuncel, son olarak Ağaoğlu şžirketler Grubu'nda satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Ukra İnşaat'ın yeni CEO'su, 1991  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Üniversite eğitiminin ardından Sermaye Piyasası Kurulu'nda iş hayatına adım atan Tuncel, SPK'da 1991-1998 yılları arasında kıdemli uzman olarak çalıştı. 1999 -2001 yılları arasında iktisat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda genel müdürdü. 2001-2007 arasında Doğuş Grubu bünyesinde Garanti Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda genel müdür olarak görev yapan Tuncel, son üç yıldır da sırasıyla Standard Bank Türkiye gayrimenkul bölümü direktörü ve son olarak da Ağaoğlu şžirketler Grubu satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı pozisyonlarında görev yaptı.

Dönem dönem üniversitelerde MBA programlarına konuk eğitmen olarak katılan Tuncel'in gayrimenkul yatırım ortaklıkları, risk sermayesi ve yatırım fonları konularında kitapları bulunuyor.
Ekonomist/Asım ASLAN


Geri Dön