24 / 04 / 2024

Üniversite'ye personel alımları başladı! İşte kamuya lise, önlisans, lisans mezunları için aranan şartlar

Üniversite'ye personel alımları başladı! İşte kamuya lise, önlisans, lisans mezunları için aranan şartlar

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden paylaşılan ilanda üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 sözleşmeli personel alacağı bildirildi. İlanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu belirtildi. İşte işe alımda aranan şartlar...



Gaziantep'te iş arayanlara müjdeli haber Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden geldi. Üniverdite rektörlüğü'nden paylaşılan ilana göre, kuruma 11 sözleşmeli personel alımı gerçekleşecek.

Yayımlanan ilana göre işe alınacak kişiler yeni Güvenlik-koruma görevlisi, büro personeli, teknisyen, destek personeli olarak istihdam edilecek. 

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden'nden yayımlanan "4/B (Sözleşmeli Personel) alım ilanı"nın detayları şöyle...

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre; rektörlük ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek ve giderleri özel bütçeden karşılanacak; 11 kişi işe alınacak.

Kamu personel alımı için eğitim şartı

4 adet büro personeli alımı için Yükseköğretim Kurumlarının lisans eğitimlerinin İşletme, İktisat ya da Maliye Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşının altında olmak,

1 adet Büro Personeli alımında Yükseköğretim Kurumlarının Radyo ve Televizyon Yayımcılığı ya da Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Önlisans eğitimini tamamlamak, belgeleri ile bildirmek şartıyla mezuniyet alanına ilişkin 5 (Beş) yıl hizmet yapmış olmak.

4 adet Destek Personeli alımı için Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve Dengi) herhangi bir alanını tamamlamış olmak, temizlik görevini üstlenmeye engel bir durumun, sağlık probleminin olmaması ve son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış bulunmak.

Üniversite ye personel alımları başladı! İşte kamuya lise, önlisans, lisans mezunları için aranan şartlar

1 adet Teknisyen personeli alımında Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümünü tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarı ile 35 yaşını tamamlamamak.

1 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında İlgili Yüksekokulların Savunma ve Güvenlik, Koruma Güvenlik ve Asayişinin sağlanması, Özel Güvenlik ve Koruma, Güvenlik ve Koruma veya Güvenlik Önlisans programlarının herhangi birinde mezun olmak, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi bitmemiş olan silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kartını bulundurmak, nöbet tutacak şekilde çalışmaya engel teşkil edecek bir durumunun olmaması, son başvuru tarihi itibarı ile 35 yaşını tamamlamamak gici şartlar bulunmaktadır.


Geri Dön