29 / 03 / 2024

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Son 1,5 yılın düşük seviyesini gören lider kripto para birimi Bitcoin, bir türlü istenilen seviyeye gelemiyor. Ünlü Bitcoin ve kripto para analisti Timothy Peterson ise Bitcoin'in 10 bin dolara kadar düşeceğini söyledi. Yatırımcılar ise bu gelişmeler karşısında şaşkına dönmüş durumda.



18 AYIN EN DÜŞÜĞÜ 
Fed'in 15 Haziran Çarşamba günü aldığı 75 puanlık artış kararı da düşüşün sürmesine sebep oldu. Fed'in sıkılaşma döngüsüne yönelik fiyatlamalarla hafta içinde 20 bin dolar sınırına dayanan Bitcoin, 18 bin 700'lere kadar düştü. Majör kripto para Bitcoin, şu sıralar 20 bin 500 dolar seviyelerinde.

Dünyanın en büyük hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, adeta eridi. Son 7 günde yüzde 31 değer kaybeden Bitcoin, 2020 Aralık ayından beri ilk kez 18 bin doların altına geriledi. Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum da son bir haftada yüzde 32'den fazla değer kaybederek 1000 doların altına düştü.
Öte yandan Bitcoin ve kripto para analisti Timothy Peterson, BTC’nin 10 bin dolara kadar düşeceği bir senaryo tahmininde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön