20 / 04 / 2024

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Son 1,5 yılın düşük seviyesini gören lider kripto para birimi Bitcoin, bir türlü istenilen seviyeye gelemiyor. Ünlü Bitcoin ve kripto para analisti Timothy Peterson ise Bitcoin'in 10 bin dolara kadar düşeceğini söyledi. Yatırımcılar ise bu gelişmeler karşısında şaşkına dönmüş durumda.



Peterson’a göre, Bitcoin’in geleceği, mevcut değerinden %50 daha fazla düşebilecek olan Nasdaq’ın gidişatına kökten bağlı.
Bununla birlikte, yukarıda Peterson tarafından vurgulandığı gibi, geleneksel pazarlarla korelasyon nedeniyle Bitcoin bir süre takip edilmeli.

Korelasyonun devam ettiği senaryoda hisse senetlerindeki yeni başlayan büyük düşüş dönemi kripto paraları daha fazla vurabilir.

Altcoinler BTC ile uyumlu hareket ettiği için orta vadede kripto paraların genelinde daha fazla kayıp görmemiz olasılık dahilinde.

https://emlakkulisi.com.tr/asgari-ucreti-ucuracak-doping-olursa-vatandas-rahat-nefes-alir/710150

https://emlakkulisi.com.tr/isabetleri-tahminleriyle-bilinen-islam-memis-acikladi-bu-seviyelere-gelince-alin-diyecegim/710162


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön