19 / 04 / 2024

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

Ünlü analist, bugünkü 20 bin dolarlık Bitcoin fiyatını, dip olarak önceki 5 bin dolarlık değerle karşılaştırdı! İşte ünlü analistin Bitcoin’e yönelik beklentileri...



Bitcoin şu anda, coin’in değerinin 30 bin dolardan neredeyse 20 bin dolara düştüğünü gören keskin bir fiyat kaybının ardından ayıları yenmek için mücadele ediyor. Bitcoin, 2017’deki 20 bin dolarlık önceki rekor seviyesinden sadece 100 dolar yukarıyı gördü. Fiyat o zamandan beri 22 bin 143 dolara artış gösterdi. Fidelity’den Jurrien Timmer gibi bazıları Bitcoin’in değerinin düşük olduğunu belirtirken, Bloomberg’den Mike McGlone’un güçlü iddiaları şu anda kripto topluluğu içinde konuşuluyor.

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin de yeni dip seviye geldi!Bloomberg’de kıdemli bir analist ve stratejist olarak tanınan Mike’a göre, Bitcoin için 20 bin dolarlık bir değerleme, birkaç yıl önceki 5 bin dolarlık değere benziyor. McGlone, şunları kaydetti:

"20.000 dolar, belki̇ de yeni̇ 5.000 dolar. Fiyatın ti̇pi̇k olarak çok soğuk sevi̇yelere yaklaşması nedeni̇yle; küresel Bi̇tcoi̇n benimsemeye karşı azalan arzın i̇lk günleri̇ndeki̇ durum geçerli̇ olabilir."

İşte ünlü analistin Bitcoin’e yönelik beklentileri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön