29 / 03 / 2024

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...



Ünlü isimler en çok hangi semtler de, nasıl oturmayı tercih ediyor? Sabah'ta yer alan haberde ünlü isimlerin yaşadıkları evler derlendi. İşte ünlülerin yaşadıkları evler... 

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Güzide Mertcan, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye 2019' ile adını duyurdu. Yarışmaya katıldıktan bir süre sonra elenen genç kadın, 7 milyon TL değerindeki evinin haber olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. MasterChef Güzide hakkındaki '7 milyon TL'lik villa' şeklindeki haberlerin ardından Ata Benli, sahibi olduğu sosyal medya kanalından bir video yayınladı.

Güzide, 7 milyon TL'lik evi hakkında, "Biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz. Tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık" sözleriyle dikkat çekmişti.Ünlü yarışmacı, "10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor" demişti.

İŞTE YENİ EVİ

Güzide, Büyükçekmece Alkent mahallesinde yeni aldığı ve taşınmak için hazırlık yaptığı ultra lüks villasının kapılarını, geçtiğimiz haftalarda Youtube kanalı üzerinden takipçilerine açmıştı.

Evin girişine büyük bir zeytin ağacı geleceğini dile getiren Güzide, bunun daha önceki evlerinde olduğunu da söylemişti. Öte yandan girişin yan tarafında eşi için bir ofis yaptırdıklarını söyleyen Mertcan, eşinin kendisinden izinsiz burada çalışamayacağını esprili bir şekilde dile getirmişti. Gösterişli bir mutfağa sahip olan Güzide, tavan ışıklarından elektrikli aletlerini koyacağı rafa kadar tüm detayları düşündüğünü anlatmıştı. Ortada bir ada tezgah tercih eden Mertcan, evde çok sık vakit geçirdiği yerlerde koyu renk tercih ettiğini belirtmişti. Odalarından çıkar çıkmaz bir tezgah gösteren Güzide, küçük kızları sık sık uyandığı için sürekli aşağı inmemek adına bunu yaptırdıklarını ve bunun mini bir mutfak olarak kullanılacağını açıklamıştı. Sonrasında çocukların farklı temalardaki, zevklerine göre döşenen odaları videoda yer almıştı. En alt kata inen Güzide, son olarak buradaki üç misafir yatak odasını, kapalı havuzu, jakuziyi ve yine ortasında şömine olan salonu göstermişti.

"EN ÇOK EV VİDEOLARIM İZLENİYOR" 

Sonrasında bir video daha yayınlayan eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, daha önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını dile getirmişti. Bir süre bunu çok kafasına taktığını ve üzüldüğünü dile getiren Mertcan, çektiği videolar arasında en çok izlenenin ev videoları olduğunu açıklamıştı. Bunun sebebinin merak olduğunu düşündüğünü dile getiren Güzide, eşinin çok çalıştığını ve yurt dışında ödüller aldığını söylemişti. Bu evi de kendilerinin aldığını belirten Güzide, "Belki burada otururuz belki de oturmayız bilemiyoruz ama insanlara kızmayın, empati kurun" diyerek sözlerini noktalamıştı.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

DEMET ÖZDEMİR 

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Demet Özdemir, dizi ve reklamlardan kazandığı parayla akıllıca bir yatırım yaptı ve işte 4 milyon TL'ye bu lüks villayı satın aldı. Özdemir 'sonunda giyinme odamdayım' dedi, evini görenler hayran kaldı. Acarkent'te kirada oturan Demet Özdemir, kira vermekten kurtulup 4 milyon TL'ye Zekeriyaköy'den bahçe içinde iki katlı bir villa aldı.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

SİBEL CAN'IN EVİ 

Sibel Can'ın evi tam bir saray yavrusu. 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu, müzik kayıt stüdyosu bulunan Beykoz'daki villa sosyal medya gündeminde. Usta ismin hayranları, Sibel Can'ın evini bir hayli merak ediyor. 9 odası ve 7 banyosu bulunan 1200 metrekarw kullanım alanı olan 3 katlı evine geçtiğimiz yıllarda kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekleten Sibel Can, sahne almadığı zamanlarda tüm vaktini evinde geçiriyor.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

ARDA TURAN VE AİLESİNİN YENİ EVİ 

Kiracı olarak yaşadıkları Beykoz Çubuklu Vadi'de ev sahibi olan ve en az 3-4 çocuk düşündükleri için sitenin en büyük villalarından birini satın alan Arda, yeni yuvaları için 5 milyon dolar ödemişti. Turan Ailesi, pandeminin hemen başında satın aldıkları yuvalarına daha geçen ay taşınabilmiş! Çünkü Arda ile eşi Aslıhan Hanım, 2 dönüm bahçe içinde yer alan, 5 oda 3 salondan oluşan 600 metrekarelik villayı tepeden tırnağa değiştirdi. Yeni yuvalarının dekorasyonunu ise ünlü iç mimar Hakan Ezer'e teslim etmişler. Ezer, Arda ve eşinin istekleri doğrultusunda resmen bir saray yavrusu yaratmış. Turan çiftinin yeni yuvasını henüz birkaç kişi görmüş ve onlar da anlata anlata bitiremiyor.

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!


Geri Dön