18 / 04 / 2024

Uransan, konut satışında yüzde 75 oranına ulaştı!

Uransan, konut satışında yüzde 75 oranına ulaştı!

Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini, Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.



Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı. Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde ‘kaliteleriyle’ satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor.


Ankara’da hayata geçirdiği projelerle kendi ismiyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini, Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.


-Ziyarete gelen satın alıp çıktı-

Çelik, Ağustos’un sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi:


“Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz güvenle bu süreçte de satışlarımızı artırarak sürdürdük. Kentteki kilit noktaları birleştiren konumu, sosyal detayları ve önünde yer alan 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı ile dikkati çeken Queen Park projemizle satış ofislerinin ‘öylesine’ ziyaret edildiği bir dönemde çok ciddi satış rakamlarına ulaştık. Bu durum doğru projelerin sıkıntılı süreçlere karşın satışta başarılı olabileceğini gösteriyor.”


“Ev değil güven satıyoruz”

İmzalarını taşıyan projelerle sadece bulundukları bölgeye değil, Ankara’ya da marka değeri kazandırdıklarını dile getiren Çelik, “Urankent ismiyle taçlanan bölgede inşa ettiğimiz Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus konutlarının ardından son projemiz Queen Park’ta da kalitemizi ortaya koyduk. Böylesine çalkantılı bir dönemde bu satış rakamları sadece ev değil güven sattığımızı göstermesi açısından da son derece önemli” dedi.


Çelik ayrıca, Ankara’nın merkezi noktalarından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne 6, Anka Park’a 3 ve Başkent’in ticaret merkezi Kızılay’a 15 dakika uzaklıkta yükselen ve 213 daireden oluşan Queen Park’ta konutların 2016 Haziran’ında teslim edileceğini kaydetti.



Geri Dön