20 / 04 / 2024

Ürdün Vadisi'nde koronavirüse rağmen inşaatlar devam ediyor!

Ürdün Vadisi'nde koronavirüse rağmen inşaatlar devam ediyor!

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yerleşim Yerleri ve Ayrım Duvarı ile Mücadele Heyeti Başkanı Velid Asaf, Yahudi yerleşimcilerin Ürdün Vadisi'nde Filistinlilere ait geniş arazilerde inşaat faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti...



Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yerleşim Yerleri ve Ayrım Duvarı ile Mücadele Heyeti Başkanı Velid Asaf, İsrail'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının oluşturduğu küresel endişe ve Filistin yönetimince ilan edilen olağanüstü halden faydalanarak Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim faaliyetlerini artırdığı ifade ediliyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Filistinlerin evlerinin yıkımlarında, izinsiz inşaat iddiasıyla ihtar dağıtımında, İsrail yönetimi ve yerleşimcilerin Filistinlilere ait arazilere el koymasında artış yaşandığına vurgu yapıldı.

Yahudi yerleşimcilerin Ürdün Vadisi'nde Filistinlilere ait geniş arazilerde İsrail ordusunun koruması altında tarım yaptığını ifade eden Asaf, bütün yerleşim bölgelerindeki inşaat faaliyetlerinin de sürdürüldüğünü kaydetti. 

'Almanya'da ev almak istiyorum' diyenler dikkat!

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!


Geri Dön