25 / 04 / 2024

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona gelindiğini, çalışmaların bitmesinin ardından bölgenin büyük bir sıkıntısının giderilmiş olacağını söyledi.



Uşak Belediyesi, Huzur Park mevkisinde trafiği rahatlatacak köprülü kavşak çalışmalarına kısa süre önce başlamıştı.


Çalışmalarda önemli bir yol kat edildiği, sona erince kentin güney mahallerinden gelen araçların kolaylıkla  İzmir  istikametine gidebileceği, bu sayede Dikilitaş kavşağının da rahatlayacağı açıklandı. Projenin kısa sürede bitirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin sorunlarını bilen yapıda yolumuzda ilerliyoruz. Bu bağlamda en büyük sorunlardan birinin Huzur Park civarında trafikle ilgili olduğunu biliyorduk. Vatandaşlar bu konuda şikayetlerde bulunuyordu. Yaklaşık 2 milyon lira maliyetle ihalemizi yaptık. Bitmek üzere olan projemizle Kemalöz ve Dikilitaş mahallesi trafik anlamında büyük rahatlığa kavuşacak" diye konuştu.


TEHLİKE BİTİYOR


Tehlike arz eden yol ve kavşaklara çözüm bulmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Vatandaşların can ve mal güveliğini dikkate alıyoruz. Bu nedenle tehlike arz eden noktalara projelerimizle çözüm buluyoruz. Yakın bir zamanda yapacağımız otogar kavşağı alt geçidi, Dörtyol bölgesi üst geçidi çalışmaları da şehrimizi rahatlatacak. Diğer yandan Halil Kaya Gedik Bulvarı'nda üst geçit çalışması sona erdi. Bu çalışma bölgede yaşayan öğrenciler ve vatandaşları rahatlattı" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön