24 / 04 / 2024

Uşak'ta 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı!

Uşak'ta 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı!

Uşak’ta kentsel yenileme projesinin müzayedesinde 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı. Müzayedeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Türkiye’ye örnek ilk kentsel yenileme projesinin müzayedesi Uşak'ta gerçekleşti. Müzayede de 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı.


Uşak Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile hayata geçirilen alandaki iş yerlerinin satışı için düzenlenen müzayedeye yoğun ilgi gösterildi. Uşak'ın yeni yaşam merkezindeki iş yerleri yüzde 25'den başlayan peşinatlar,120 aya varan vade seçenekleriyle satıldı. 


Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehrin yeni yaşam merkezinin inşasında emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkür etti. Cahan, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere nihayete erdirdiğimiz kentsel dönüşüm projesinde emeği geçen devlet büyüklerimize saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Uşak'ın kalkınmasına destek sunan, emeği geçen ve bu alanın değer kazanmasında katkısı olan, yeni Uşak'a inanan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.


Müzayede sonucu gösterdikleri gayretten dolayı TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar ve ekibini tebrik eden Cahan, Toplam değeri 100 milyon lira olan 322 dükkan yapılan müzayede sonucu 132 milyon lira değerinde işlem gördü. Gurur verici bir tablo ile karşı karşıyayız. Şehrimize değer katan önemli bir projenin daha hayat bulması nedeniyle oldukça mutluyuz" dedi.




Yeni Asır


Geri Dön