28 / 03 / 2024

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.



İslice Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde ve Belediye Hizmet Binası’nın yanında bulunan yolda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bölgede modern aydınlatmalar ve asfalt çalışmaları yapılacak. 


Çalışmaları yakından takip eden Uşak Belediye Balkanı Nurullah Cahan, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Alan incelemesi sırasında açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, ekiplerin şehrin her bölgesinde çalışmaları özveriyle sürdürdüklerini bildirdi.


 


ŞEHRİN HER BÖLGESİNE HİZMET KUŞATMASI

Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, taleplere kulak verdiklerini ileten Başkan Cahan, “Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Buradaki mevcut kullanılamaz haldeki taş parkeleri arkadaşlarımız kaldırmaya başladılar. Sonrasında ise kaliteli asfalt çalışmalarımız olacak. En önemli husus ise şehrimizin merkezi dahil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız var. Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve yol asfalt çalışmaları olmak üzere ekiplerimiz yaşanabilir bir Uşak için çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.


Diğer mevkilerde de ekiplerin girmediği yer olmadığının altını çizen Başkan Cahan, “Bir taraftan 3. battı çıktı çalışmalarımız devam ediyor. Alanda bulunan Dokuzsele Deresi Köprüsünü arkadaşlarımız büyük ölçüde tamamladı. Devamında da trafiği yan yollara vererek ana yolda çalışmalarımız başlayacak. Bisiklet yolundaki çalışmamız Desan Sitesinin olduğu kısımda sürüyor. Barbaros Caddesi’nin devamındaki yollarımızda da çalışmalarımızı başlattık. O bölgedeki ara sokaklarımızda elektrik hatları yer altına alınmaya başlandı. Yine aynı şekil Çivril Caddesinde de elektrik hatları yer altına alınıyor. Kısa sürede o bölgelerimizi de toparlayacağız.” ifadelerini kullandı.




Uşak Olay 


Geri Dön