19 / 04 / 2024

Uşak'ta okul ve dernekler mühürlendi!

Uşak'ta okul ve dernekler mühürlendi!

Uşak'ta Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları belirlenen okul ve dernek kapatıldı. Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, operasyon kapsamında kapatılan okulların tabelalarını indirerek mühürledi.



Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında kapatılan okulların tabelalarını indirerek mühürledi.


Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde bu hain örgütün izleri sonsuza kadar silinecek" dedi.


"Büyük tehlike atlattık"


Başkan Cahan, Uşak'ta FETÖ'nün uzantılarını ortadan kaldırmak için gereken her şeyin yapıldığını belirterek, şunları söyledi: "Ülkemiz çok büyük bir tehlikeyi, milletin ferasetiyle tarihe gömdü ve tarihe kara bir leke olarak geçecek 15 Temmuz 2016 tarihini demokrasi şölenine çevirdi. Kanlı gecede birçok kişi devletinin bekası için şehit olurken, kanlı kalkışmanın planlayıcısı olan FETÖ örgütünün yok edilmesi adına ülkemizde önemli bir hareket başladı. Bu bağlamda ilimizde de gerekenler yapılmaktadır.

Son olarak bu alçak örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen ve kapatılması öngörülen okulların tabelalarını ekiplerimiz indirdi ve mühürledi. İnanıyoruz ki bu yapılanma ilimizde de sonsuza dek yok edildi."


Kapatılan okul ve yurtlar


Özel Üftade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Üftade Anadolu Lisesi

Özel Üftade Fen Lisesi

Özel Üftade Ortaokulu

Özel Üftade İlkokulu

Özel Uşak Seçkin Grup Temel Lisesi

Nil İlim ve Hizmet Vakfı



Yeni Asır


Geri Dön