20 / 04 / 2024

Uşak kapatılan okullar

Uşak kapatılan okullar

Uşak'ta Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları belirlenen okul ve dernek kapatıldı. Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, operasyon kapsamında kapatılan okulların tabelalarını indirerek mühürledi.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapatılan veya faaliyeti sınırlandırılan iş yerleri kira ödeyecek mi?

işleri Bakanlığı’nın talimatıyla 200 binden fazla iş yerinin faaliyetlerine bir süreliğine ara verildiğini belirten Avukat Mehmet Aslan, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile kapatılan ve kira ödeme zorunluluğu olmayan iş yerlerine değindi.

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Kapatılan askeri okulların arazilerinin imara açılacağı iddiası mecliste!

Kapatılan askeri okulların arazilerinin imara açılacağı iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

Niğde'de kapatılan köy okulları ve lojmanlar TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan köy okullarına ve binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak kapatılan okullar Haberi

Uşak kapatılan okullar

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında kapatılan okulların tabelalarını indirerek mühürledi.


Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde bu hain örgütün izleri sonsuza kadar silinecek" dedi.


"Büyük tehlike atlattık"


Başkan Cahan, Uşak'ta FETÖ'nün uzantılarını ortadan kaldırmak için gereken her şeyin yapıldığını belirterek, şunları söyledi: "Ülkemiz çok büyük bir tehlikeyi, milletin ferasetiyle tarihe gömdü ve tarihe kara bir leke olarak geçecek 15 Temmuz 2016 tarihini demokrasi şölenine çevirdi. Kanlı gecede birçok kişi devletinin bekası için şehit olurken, kanlı kalkışmanın planlayıcısı olan FETÖ örgütünün yok edilmesi adına ülkemizde önemli bir hareket başladı. Bu bağlamda ilimizde de gerekenler yapılmaktadır.

Son olarak bu alçak örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen ve kapatılması öngörülen okulların tabelalarını ekiplerimiz indirdi ve mühürledi. İnanıyoruz ki bu yapılanma ilimizde de sonsuza dek yok...