24 / 04 / 2024

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.



Başkan Cahan "3. Sanayi Sitesi için de esnafa müjdeler" verdi. Esnafın yanındayız Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti. 


Ziyarete Başkan Cahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan ve Belediye birim müdürleri de katıldı. 


"Esnafların beklentilerinin dinlendiği" ziyarette Başkan Cahan "Sıkıntıların çözümlerinin kısa sürede gerçekleşeceği" belirtti. "Esnafları yüz yüze dinlemenin önemine" vurgu yapan Başkan Nurullah Cahan, "ilimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesi Esnafımız ile bir araya geldik. Burada bütün esnaflarımızı hassasiyet ile dinledik. 


Site esnafının beklentilerine en kısa zamanda yanıt vereceğiz" dedi. "Bu tür ziyaretlerin kentin gelişimine etki ettiğin" anlatan Cahan, "Bütün esnaf gruplarımızı dinleyerek kentte beklenilen düzeyde işletmelerin olmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu. 


Hak edilen bir sanayi sitesi Cahan ziyaret esnasında" Yapılacak 3. Sanayi Sitesi hakkında da bilgi "verdi. 

Yeni sitenin modem ve kentin ihtiyaçlarını karşılayan bir yapıda olduğunu" dile getiren Cahan şunları kaydetti: "Sanayi esnafımızın beklentilerini dinlemek İçin geldiğimiz sitemizde planladığımız 3. Sanayi Sitesi ile ilgili bilgiler de verdik. 


Bilindiği gibi geçtiğiz günlerde  TOKİ  Başkanımız Sayın M. 

Ergün Turan ilimize gelmişti. Bu ziyarette 3. 

Sanayi Sitesi hakkında da müjdeler vermişti. 

Yeni sanayi sitemizi TOKİ vasıtası ile yapacağız. Daha önce yaptığımız Dokumacılar Sitesi gibi sanayici esnafımızı rahatlatacak bir sistem olacak. 

Modern bir sitede esnafımız kira öder gibi işyerlerinin sahibi olacak. Bundan sonraki süreci sıkı bir şekilde takip ediyoruz" Yöneticileri görmek önemli "Kentin yöneticilerini yanlarında görmenin önemine "dikkat çeken Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan," Başkanımızı sürekli yanımızda görmek mutlu ediyor. 

Bizler yer yer başkanımız ile toplantı yaparak sorunları bizzat kendisine anlatıyoruz. 


Bu bakımdan bize verilen değeri önemsiyoruz. Bugün başkanımız sitemizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiler. 


Çözüm adına ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler. 

Bizim sanayi esnafı olarak en büyük sıkıntılarımızın arasında sanayi sitelerinin yetersizliği yer alıyordu. 

Bu konuda başkanımız olağan üstü bir gayret göstermektedir. 


Belediyemizin çabaları ile hak ettiğimiz bir siteye geçeceğiz. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Nurullah Cahan'a teşekkür ediyoruz" dedi. 


Uşak Haber Gazetesi


Geri Dön