20 / 04 / 2024

Utopia World Hotel satış süreci!

Utopia World Hotel satış süreci!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili güncelleme yayınladı...



Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret ve Adalı Turizm Otelcilik nin Utopia World Hotel'in devri için ilgili makamlara yaptıkları başvuru üzerine Alanya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan inceleme raporunun tamamlandığı ve buna müteakip Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nce devre ilişkin bir sakınca bulunmadığına dair görüş yazısının Orman Genel Müdürlüğü'ne iletildiği bilgisi Şirket yetkilileri tarafından şifahen öğrenildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirketimiz Utopya Turizm İnş. İşl. Tic. A.Ş. ve Adalı Turizm Otelcilik A.Ş. nin Utopia World Hotel ' in devri için ilgili makamlara yaptıkları başvuru üzerine Alanya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan inceleme raporunun  tamamlandığı ve buna müteakip Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğü' nce devre ilişkin bir sakınca bulunmadığına dair görüş yazısının Orman Genel Müdürlüğüne iletildiği bilgisi Şirket yetkililerimizce şifahen öğrenilmiş bulunmaktadır. Konu ile ilgili yaşanan gelişmeler ve tarafımıza ulaşacak resmi yazı ve bilgiler ayrıca duyurulacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla.


Geri Dön