23 / 04 / 2024

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel 'in satın alma opsiyonu ile kiralanması hakkında açıklama yaptı.



Utopya Turizm İnşaat ile ATG Anex Tourism Grup ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. arasında, Utopya Turizm İnşaat'a ait Antalya ili Alanya ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Utopia World Hotel'in satılmasına ya da kiralanmasına yönelik "Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi" imzalandığı kamuoyuna duyurulmuştu.

Geçen bu süreç içerisinde karşılıklı olarak birçok görüşme ve incelemelerde bulunuldu. Bu görüşme ve incelemeler neticesinde taraflar bundan sonraki süreci Utopia World Hotel'in kiralanması yerine satın alınması hususunda devam ettirme kararı aldı.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması:
04.12.2018 tarihinde Şirketimiz ile ATG Anex Tourism Grup ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. arasında, Şirketimize ait Antalya ili Alanya ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Utopia World Hotel' in  satılmasına ya da kiralanmasına yönelik "Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi" imzalandığı kamuoyuna duyurulmuştu. Geçen bu süreç içerisinde karşılıklı olarak birçok görüşme ve incelemelerde bulunulmuş olup, bu görüşme ve incelemeler neticesinde taraflar bundan sonraki süreci  Utopia World Hotel'in kiralanması yerine satın alınması hususunda devam ettirme kararı almışlardır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.


Geri Dön