26 / 04 / 2024

Uygun fiyatlı olacağı söylenen Samsung Galaxy A14 4G’nin özellikleri ortaya çıktı!

Uygun fiyatlı olacağı söylenen Samsung Galaxy A14 4G’nin özellikleri ortaya çıktı!

Akıllı telefonlarda son dönemde büyük bir atak yapan Samsung yeni modellerini duyurmaya devam ediyor. İşte detaylar…



Samsung, akıllı telefonlarındaki çeşitliliği arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Şirket giriş, orta ve üst segmentlerdeki modelleriyle büyük bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bu yükselişine devam etmek isteyen teknoloji devi, nispeten giriş ve orta seviye modeli olan Samsung Galaxy A14 4G modeli için gaza bastı. 

Samsung Galaxy A14 4G hangi özelliklere sahip olacak? 

Samsung, uygun fiyatlı etiketiyle piyasaya çıkardığı A serisine yeni ürünler katmaya devam ediyor. Şirket, Galaxy A14 5G modelini piyasaya çıkarmaya hazırlanırken aynı cihazın 4G versiyonunu da önümüzdeki günlerde kullanıcıların beğenisine sunacak.

Geekbench’te SM-A145P ismiyle görüntülenen akıllı telefonun bazı özellikleri ortaya çıktı. Buna göre modelin kalbinde MediaTek Hello olacak. Yeni Samsung modelinin 4 GB RAM ile piyasaya sürüleceği doğrulanırken 6 GB’lık versiyonunun da olabileceği tahmin ediliyor.

Samsung modelinin ilk olarak Android 13 satışa çıkması bekleniyor. Diğer taraftan cihaz alt seviyelerle kıyaslandığında önemli bir performansa ulaşıyor. Samsung Galaxy A14 4G, tek çekirdekli testinde 1668, çok çekirdekli testinde ise 5284 puan alarak çok da kötü olamayan sonuçlar elde etti.


Geri Dön