25 / 04 / 2024

Uzelli, Ankara Santra projesi ile gayrimenkule girdi!

Uzelli, Ankara Santra projesi ile gayrimenkule girdi!

Telekominikasyon sektöründen sonra rotasını gayrimenkule çeviren Uzelli, Ankara'da 410 konut, 56 ofis, alışveriş çarşısı ve 38 katlı ikonik kuleden meydana gelen proje geliştiriyor...



Ankara 'da konut projesi yapmak için harekete geçen Uzelli Yapı, Santra isimli proje hayata geçiriyor. Proje 410 konut, 56 ofis, alışveriş çarşısı ve 38 katlı ikonik kuleden meydana geliyor. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; telekominikasyon sektöründen sonra rotasını gayrimenkule çeviren Uzelli Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, "1997-2003 yılları arasında inşaat sektöründe olduk ama sonra başka fırsatlar görünce uzaklaştık. Şimdi hayalim diyebileceğim bir proje hayata geçiriyoruz. Ekim 2016’da Çayyolu’ndaki Santra projesi için temel atıldı. 33 dönümlük arsada 26 dönümü yeşile ayırıyoruz. Ayrıca projeye komşu 100 bin metrekare ormanlık alan var. Daralan pazarda fark yarattığımızı düşünüyorum. Proje çok merkezi bir nokta olması ve farklı konsepti ile öne çıkıyor. Projede lansmana özel 30 Haziran’a kadar yüzde 5, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim uygulanıyor. Şirket bünyesinde 44 aya kadar sıfır faiz imkanı sunulurken, konut fiyatlar 639 bin liradan başlıyor" dedi.

Çayyolu ve Yalıkavak'ta arsası var

Recep Uzelli sadece kendi arsalarında proje geliştirdiklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam ett; "Çayyolu’nda 180 villa yapacağımız bir arsamız var. Bir de Bodrum Yalıkavak’ta 38 dönüm arsamız var"


http://www.santra.com.tr/tr/


Geri Dön