23 / 04 / 2024

Uzmanlar açıkladı: Bugün tam zamanı alın! Dolar mı, altın mı, gümüş mü?

Uzmanlar açıkladı: Bugün tam zamanı alın! Dolar mı, altın mı, gümüş mü?

Gram altın haftanın ikinci günü 920 liranın altına düştü. Çeyrek altın 1489 lira, yarım altın 2983 liradan işlem görürken altın fiyatlarında düşüş hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki bu düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor...



Gram altın şu saatlerde 920 liranın altına düştü. Çeyrek altın 1489 lira, yarım altın 2983 liradan işlem görürken altın fiyatlarında düşüş hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki bu düşüşün ne zaman kadar devam edeceğini merak ediyor. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın fiyatları yükselecek mi? sorusu ise gündemde en çok aratılanlar arasında yer alıyor.

Uzmanlar açıkladı: Bugün tam zamanı alın! Dolar mı, altın mı, gümüş mü?

Dolar kuru, FED karası sonrasında 50 baz puan artırırsa yükselişe geçebilir diyen İslam Memiş ''Bugün altın ve gümüş almanın zamanı'' dedi. İşte altın ve dolar için verdiği rakamlar:

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön