26 / 04 / 2024

Vade farksız 9 taksit fırsatı! Peugeot motosiklet 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Vade farksız 9 taksit fırsatı! Peugeot motosiklet 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de Peugeot marka otomobiller yanı sıra Peugeot markasına ait motosiklet modelleri de satılmaktadır. Firmanın Türkiye’deki seçenekleri; Peugeot Motocycles adı altında Türkiye’de satılıyor. Peugeot markası tüm motor modellerini 9 taksit vade farksız seçeneğiyle satışa sunuyor.



Peugeot markası otomobillerinin yanıs ıra motosikletlerini de 9 taksit seçeneğiyle satışa sunuyor. Markanın resmi sitesine baktığımızda karşımızda beş farklı kategori çıkmaktadır. İşte Peugeot motosiklet ailesine dair her şey..

Peugeot motosikletleri:  Django, Kisbee, Metropolis, Tweet ve Speedfight şeklinde isimlendirilmiş. Bunların arasında bir veya birden fazla seçenek yer ediniyor.

Burada ulaşabileceğiniz motosikletler normal olarak farklı ihtiyaçlara hitap eden daha değişik tasarlanmışlar. Örneğin “Yeni ve retro Peugeot Django uygar çizgileri ile sokakta fark edilmeden geçilmez” mottolu Django modeli, kısa mesafeler için iyi bir seçenek konumunda olarak satışa sunuluyor.

Kisbee modeli için şirket “Peugeot Kisbee 50cc motor; hafif, çevik, geniş ve de her koşulda sorunsuz ulaşım sağlar. Hem sürücüye bununla birlikte çevreye düşük maliyet sunar.” açıklamasını yapıyor.

Tweet modeli içinse “Kompakt ve hafif yapı, ayarlanabilir amortisörler ile daha fazla konfor!” deniyor.

Bu iki motosiklet modeli de daha çok  gündelik hayat için genel kullanıma yönelik tasarlanmış.

Maksimum hızlanma, sağlam yol tutuş ve sürüş dinamiklerini bir arada sunmuş olduğu aktarılan Speedfight da dikkat çeken seçenekler arasında yer ediniyor.

Vade farksız 9 taksit fırsatı! Peugeot motosiklet 18 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön