24 / 04 / 2024

Vadişehir Evleri fiyatları!

Vadişehir Evleri fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Evleri fiyatları metrekare bazında değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda inşa edilen proje 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda bulunuyor.



Başakşehir Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçeneklerine yer veriliyor.


Vadişehir Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 127 metrekare, maksimum ise 216 metrekare olarak tasarlandı. 


Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projenin yüzde 75'i yeşil alandan meydana geliyor. 


Vadişehir Bahçeşehir projesinin sosyal yaşam alanları içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, sauna, sosyal yaşam alanları fitness salonu, Türk hamamı, koşu ve yürüyüş yolları ve hobi odası mevcut. 


Vadişehir Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Bordo Yapı, Irmak Group, Çolakoğlu Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan proje okullara, kamu alanlarına ve metroya yakın konumda inşa ediliyor. 


Başakşehir Vadişehir ulaşım: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir İstanbul 


Vadişehir satış ofisi 

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön