25 / 04 / 2024

vadişehir ne zaman teslim

vadişehir ne zaman teslim

Vadişehir projesinde Borpanel mobilya ve ahşap ürünleri kullanılıyor. 650 konutluk Vadişehir Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir yatırımcısı yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir daire fiyatları!

Vadişehir daire fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Satış süreci devam eden Vadişehir Başakşehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir satış ofisi iletişim!

Vadişehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekareden başlayan proje 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana geliyor.

Vadişehir Evleri fiyatları!

Vadişehir Evleri fiyatları metrekare bazında değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda inşa edilen proje 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 850 TL!

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir satışa çıktı. Lansman dönemine özel fiyatların metrekaresi 2.850 TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Ayazağa Vadi Koru ne zaman teslim?

Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesi 16 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman teslim edilecek?

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Konut fiyatlarının 496 bin TL’den başladığı Üçüncü İstanbul Başakşehir projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkan yer alıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

vadişehir ne zaman teslim Haberi

vadişehir ne zaman teslim

Borpanel, kurulduğu 1984 yılından bu yana 30’a yakın ülkeye kapı, mutfak, banyo ve özel tasarım ahşap ürünleri ihraç ediyor. Irmak Group-Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçirilen Vadişehir projesinde 650 konut bulunuyor.

İstanbul Başakşehir’deki Vadişehir Projesi’nde Borpanel, konutlar için mutfak, kapı, vestiyer, banyo ve süpürgelik gibi mobilya ve ahşap ürünler için hizmet sağlıyor. 

Vadişehir Projesi’ne uygun ürünlerin üretimi için Borpanel’in uzman ekibinden 40 kişi görev yapıyor. 2018 yılının Temmuz ayında teslim edilecek projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Borpanel Satış ve Pazarlama Direktörü Alpay Özcan, “Borpanel, 2001 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından Borsan Grup bünyesinde kuruldu ve kapı, mutfak, banyo, vestiyer, süpürgelik ve benzeri mobilya ürünlerinin üretimini gerçekleştiriyoruz. Şirket yönetimi ve üretimlerimiz Samsun’da. Köklü geçmişimiz ve uzman ekibimizle her yıl yaklaşık yüzde 30...