29 / 03 / 2024

Vadistanbul'da aidata yüzde 43 zam!

Vadistanbul'da aidata yüzde 43 zam!

Yüksek enflasyon rakamlarını aşağıya çekmek için bütün markalar büyük çaba sarf ederken inşaat şirketleri bu durumu fırsata çevirmeye çalışıyor. Öyle ki Vadistanbul Site Yönetimi aidata tam yüzde 43 oranında zam yaptı...



Yüksek enflasyon rakamlarını aşağıya çekmek için başta Hükümet olmak üzere, tüm markalar büyük çaba sarf ederken inşaat şirketleri bu durumu fırsata çevirmeye çalışıyor. Site aidatlarını yüzde 43 oranında artıran Vadistanbul Site Yönetimi gerekçe olarak ülkedeki yüksek enflasyon oranını gösterdi.

Enflasyonla Topyekûn Mücadele kapsamında tüm markalar indirimler yaparken, bazı inşaat şirketleri bu durumun tersine site aidatlarına yaptıkları zamları açıklamaya başladı. İstanbul'un gözde sitelerinden Vadistanbul Site Yönetimi geçtiğimiz günlerde site sakinlerine alınan kararı maille duyurdu. Site yönetimi 2019 yılında aidatlara yüzde 43 oranında zam yaptığını açıkladı. Site sakinlerinin hiçbir öneri ya da görüşü alınmadan yapılan artış sonrasında sitede yaşayanlar isyan etti. Site Yönetimi ile görüşmeler yapan site sakinlerinin zammın makul seviyeye çekilme talepleri reddedildi. 

Site sakinlerinin önümüzdeki günlerde bir protesto eylemi yapacağı ve site yönetiminin kararını değiştirmesi için baskı yapacağı öğrenildi.

Vadistanbul projesi Artaş Grup- Invest İnşaat ortaklığı ile Ayazağa'da inşa edildi. Vadistanbul projesinin ilk etabı olan ve 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik “Teras” etabında toplam 1.111 konut yer alıyor. 74 bin metrekare arazi üzerine kurulu Vadistanbul Park etabında 804 konut, 120 bin metrekare ofis alanı, 20 bin metrekare rezidans, 22 bin metrekare mağaza bulunuyor. 
 

Vadistanbul haberleri için tıklayın

Sitelerde aidat savaşı!

Yönetimler enflasyondaki artışı bahane ederek aidatı artabilir mi?

Sitelerde aidata zam kapıda!
 


Geri Dön