26 / 04 / 2024

Vadistanbul'un ofisleri MIPIM'de sergilendi!

Vadistanbul'un ofisleri MIPIM'de sergilendi!

ARTAŞ, Aydınlı ve Invest İnşaat'm ofislerini satın almak ve daha sonra kiralamak ortaklığında inşa edilen Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Vadistanbul'un 'Bulvar' etabı uluslararası arenada sergilendi.



ARTAŞ, Aydınlı ve Invest İnşaat'm ofislerini satın almak ve daha sonra kiralamak ortaklığında inşa edilen Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Türk inşaat sektörünün geldiği noktanın sembolü olarak gösterilen Vadistanbul, 1.1 milyar dolarlık dev yatırım bedeliyle dikkat çekti. 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşacak 'Bulvar' etabı uluslararası arenada sergilendi. 


Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fonların projenin üzere ilgi gösterdiğini söyledi. Çetinsaya, 20 bin metrekarelik ofis satışı için fuarda görüşme yaptıklarım belirtti. Türkiye'den bir iletişim şirketinin Vadistanbul'dan ofis yeri satın aldığını da açıklayan Çetinsaya, bu satm almayla Vadistanbul'daki toplam 300 bin metrekarelik ofis alanının neredeyse yarışım satmış olduklarım kaydetti. Bugüne kadar Kale, Socar, Evyap firmaları merkezlerini ofis satın alarak Vadistanbul'a taşıma karan almıştı. 


2 bin 500 konutluk proje 


ISTANBUL'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul'da, 2 bin 500 konut, 100 bin metrekarelik AVM ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip otel bulunuyor. 


Takvim


Geri Dön