19 / 04 / 2024

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunuyor.



Dünyada 60’dan fazla ülkede 30 milyon müşterisine ısıtma ve soğutma konusunda çözümler üreten Vaillant, enerji danışmalığı vermeye de başlayacak. Tüketicilerine  “Yeşile Giden Yol “sloganı ile ulaşan Vaillant, cihaz satışlarının yanısıra,  satış öncesi ve satış sonrasında tüketiciye özel enerji modellemesi yaparak,  hem finansal açıdan  hem de tüketim  açısından etkin çözümler üretecek. Vaillant Group Türkiye CEO’su Dr.Axel Busch; yeni başlattıkları enerji danışmanlığı konseptinin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, danışmanlık hizmeti ile hem tüketiciye hemde enerji verimliliğine katkıda bulunacakları söyledi. Busch, şöyle konuştu: 

“Enerji verimliliğine ilişkin çıkan kanun ve mevzuatlar beraberinde zorunlukları getirdi. Değişen kanun ve mevzuatlar, sektörü ve tüketici beklentilerini de değiştirmektedir.  Sektörde ilk olarak yeni Enerji Bayiliği konsepti ile tüketicilerimize sadece cihaz satışı değil aynı zamanda konutlarının ihtiyaç ve tüketim yapılarına göre enerji modellemesi yaparak,  izolasyon  ve  geri dönüş finans  modeli dahil anahtar teslim komple sistem çözümü  sağlayacağız. Enerji Danışmanlığı ile 2020 yılına kadar 700 bin haneye ulaşmayı hedefliyoruz.” 

Türkiye önemli pazar


Busch, “2015 yılı büyüme hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Yılin başında Türkiye büyüme hedefimizi, yüzde 10 olarak belirlemiştik ve bu hedef doğrultusunda yılı 250 milyon TL ciro ile kapatacağız” diye konuştu. Vaillant’ın faaliyet gösterdiği dünya pazarında, Türkiye’nin 3. olduğunu belirten Vaillant Group CEO’su Dr. Carsten Voigtländer ise enerji verimliliğine uygun ve çevre ile barışık ürünlerle Vaillant Türkiye pazarının, büyüyeceğini söyledi. Voigtländer, “Dünya genelinde 2.5 milyar euro ciro beklentimiz var. Bu nedenle, Türkiye pazarına ilişkin yüksek motivasyonumuz var” dedi.


Vatan


Geri Dön