24 / 04 / 2024

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.



Değerlemeye konu gayrimenkul; İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, Ebubekir Caddesi 0 ada 100 parsel posta adreslidir. Değerleme konusu gayrimenkulün bulunduğu taşınmaza ulaşım için; Ebubekir Caddesi üzerinde kuzey yönünde ilerlerken değerlemeye konu taşınmaz Ebubekir ve Gazi Caddesinin kesiştiği noktada sağ tarafta kalan köşede konumlu parseldir.

Ulaşım toplu taşıma araçları ile kolaylıkla sağlanmaktadır. Gayrimenkulün yakın çevresinde konut fonksiyonlu yapılaşma bulunmaktadır. Bölge genellikle orta ve alt gelir grubuna hitap eden konut amaçlı olarak kullanımın yaygın olduğu bir bölge ve üst gelir grubu tarafından kullanılan sitelerden oluşmaktadır. Gayrimenkulün yakın çevresinde Ebubekir Caddesi, Gazi Caddesi, BİM Genel Müdürlük ve Deposu, Dumankaya Mozaik Sitesi, Musa Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehtap Camii yer almaktadır.

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yapılan KAP açıklaması:

Şirketimizce, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi 100 parselde yer alan 21.000 m² alanlı gayrimenkul, AC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'den 125.000.000,- TL +KDV bedelle satın alınmıştır. Açıklamamız ekinde yer alan değerleme raporunun 6.4 ve 6.7 maddeleri uyarınca, taşınmaz üzerinde yer alan ipoteklerin fekki sonrasında, değerleme raporu revize edilerek yeniden KAP'ta açıklanacaktır.

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Mistral GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

İdealist GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde ettiği açıklandı mı?

Geri Dön