26 / 04 / 2024

Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar? Promosyon için başvuru nasıl yapılır?

Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar? Promosyon için başvuru nasıl yapılır?

Vakıfbank’ta emekli promosyon fırsatları devam ediyor. Vakıfbank emekli promosyonunda süreyi uzattı. Peki Vakıfbank emekli promosyon tutarı ne kadar?



Bankalar emekli maaşını taşıyanlar için promosyon yarışına girdi. Yarış öyle kızıştı ki bankalar ödeyecekleri promosyon tutarlarında güncellemeye gitti. Bu bankalardan biri de Vakıfbank.

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak isteyen emeklileri ne kadarlık bir promosyon bekliyor? İşte bütün detaylar…

PROMOSYON ALMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt eden emekliler promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak isteyenler en yakın VakıfBank Şubesine başvuruda bulunabilir. Şubeye gitmeden başvuru yapmak isteyenler de VakıfBank yurtiçi Atm cihazlarından, VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet aracılığıyla da maaşlarını taşıyabilir ve 3 sene için taahhütte bulunarak promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Peki Vakıfbank’ın promosyon ödemesinden faydalanmak için başka bankadan maaş taşımak zorunlu mu? Maaşını halihazırda Vakıfbank’tan alanlar da promosyon fırsatından yararlanabiliyor mu?

Bu sorunun cevabı evet. Maaşını Vakıfbank’tan alan emekliler, maaşlarını 3 yıl boyunca Vakıfbank’tan almayı taahhüt ederlerse yine aynı şekilde promosyon ödemesi alabilecekler.


Geri Dön