23 / 04 / 2024

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi detayları!

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi detayları!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi ve düşük faiz oranı sunduğu kampanyalı Sarı Panjur Konut Kredisi ürünleri dahilinde fırsatlar sunuyor. Kredi Pazarı VakıfBank’ın konut kredisi ürünlerinin ayrıntılarını araştırdı.



VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde üç kredi ürünü sunuyor. VakıfBank konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 2.5 faiz oranı kazandırsa da kampanyalı konut kredisi ürün paketi olan Sarı Panjur Konut Kredisi dahilinde yüzde 2.09’dan başlayan faizlerle konut kredisi kullandırıyor. VakıfBank’ın Kentsel Dönüşüm Konut Kredisine de yüzde 2.5 faiz oranı uyguluyor.

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi

VakıfBank konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 2.50 faiz oranı uyguluyor. Kampanyalı konut kredisi ürünü olan Sarı Panjur Konut Kredisi kapsamında ise, 100 bin TL’ye kadar olan konut kredileri için yüzde 2.09, 100 bin ile 500 bin arası konut kredileri için yüzde 2,39, 500 bin ve azami miktar olan 1 milyon 200 bin TL arası konut kredisi kullandırımları için ise yüzde 2,49 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi dahilinde 100.000 TL için 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 2.281 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 273.720 TL oluyor.

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi Masrafları

VakıfBank’ın sunduğu konut kredis ürününden yararlanmak için kredi kullanılacak konutun ekspertiz değerinin belirlenmesi gerekiyor. VakıfBank tüketiciden evin durumuna göre 950 TL ile 2639 TL arasında ekspertiz ücreti talep ediyor. Kredi şartlarında konut sigortasını zorunlu tutmayan VakıfBank zorunlu olarak hayat sigortası ve DASK yapıyor. Hayat sigortası kapsamında değişkenlik göstermekle beraber aylık ödemeler ortalama 300 TL oluyor. Taşınmaz rehin ücreti olarak 354 TL talep eden VakıfBank, kredi tahsis ücreti olarak da kredinin yüzde 0.50 si kadar masraf uyguluyor.
 


Geri Dön