18 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan masrafsız kredi kampanyası!

Vakıfbank'tan masrafsız kredi kampanyası!

VakıfBank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan, VakıfBank'ın yeni kampanyası "Masrafsız Kredi" ile ilgili bilgi verdi



Feyzi Özcan, VakıfBank olarak, müşterilerine her türlü ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için, 15 Haziran 2009 tarihinden itibaren düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleriyle "Masrafsız Kredi Kampanyası"nı başlattıklarını belirterek; "VakıfBank Masrafsız Kredi Kampanyası ile müşteriler istedikleri krediyi dosya, istihbarat ve haberleşme ücreti ödemeden kullanabilecek. Kampanya çerçevesinde VakıfBank müşterileri % 1,56 faiz oranından faydalanarak, 36 aya varan vade seçenekleriyle üst limit 10 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler" dedi.

VakıfBank'ın Masrafsız Kredisi'nden tüm ücretliler, emekliler ve profesyonel meslek sahipleri ve gayrimenkul (kira) , menkul (faiz) geliri elde eden kişiler yararlanabiliyor. Kredi için kimlik belgesi, gelir belgesi ve adresi teyit eden bir belge ile size en yakın VakıfBank şubesine başvurmak yeterli oluyor. Kredi Kampanyası ile ilgili daha fazla bilgiyi VakıfBank şubelerinden ya da www.vakifbank.com.tr adresinden öğrenmek mümkün. 


Geri Dön