26 / 04 / 2024

Validebağ Konakları'nda sıfır faiz 50 ay taksit ödeme kampanyası!

Validebağ Konakları'nda sıfır faiz 50 ay taksit ödeme kampanyası!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Validebağ Konakları'nda sıfır faiz 50 ay taksit ödeme kampanyası devam ediyor. Validebağ Konakları'nda konut ve ticaret alanları yer alıyor...




Emlak Konut güvencesini taşıyan  Validebağ Konakları  projesi  DAP Yapı  tarafından inşa ediliyor. Validebağ Konakları projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Altunizade'de yer alıyor.


17 bin 237 metrekare alanda yükselen Validebağ Konakları projesi 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Validebağ Konakları projesi beş katlı 11 blok olarak tasarlandı.


36 ay sonra teslim edilmesi planlanan Validebağ Konakları projesinde 1+0'dan 6+1'e kadar konut tipleri bulunuyor. Validebağ Konakları'nda daire büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor.


Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla vade farksız 50 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Validebağ Konakları projesinde spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanı gibi sosyal donatı alanları olacak.



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön