25 / 04 / 2024

Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!

 Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!

2013 yılında kentsel dönüşüm projelerine odaklanacaklarını söyleyen Varyap Ceo’su Erdinç Varlıbaş, Beşiktaş, Zeytinburnu, Bakırköy ve Kadıköy gibi muhtelif ilçelerde görüşme içinde olduklarını belirtti…



2012’de 1 milyar TL ciro

2012’de 1 milyar TL civarında ciro elde ettiklerini belirten Varyap Ceo’su Erdinç Varlıbaş, hedeflerinin önümüzdeki birkaç yıl içinde bu rakamları birkaç milyar TL’ye çıkarmak olduğunu söyledi. 



2013’te de istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz

Son yıllarda gösterdikleri istikrarlı büyümeyi sektördeki sorunların da giderilmesiyle 2013’te de göstereceklerini vurgulayan Varlıbaş, 2013 yılında kentsel dönüşüm projelerine odaklanacaklarını söyledi. Kentsel dönüşüm kapsamında Beşiktaş, Zeytinburnu, Bakırköy ve Kadıköy gibi muhtelif ilçelerde görüşme içinde olduklarını açıklayan Varlıbaş, ayrıca yurtdışı çalışmalarıyla ilgili de görüşmelerinin olduğunu belirtti. 


  Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!


Varyap Meridian Grand Tower ve Business yılsonunda teslim


“Dünyanın En İyi Mimari Projesi” ödüllü Varyap Meridian’ın tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Varlıbaş, “satışları hala devam eden projenin son bloğu Varyap Meridian Grand Tower ve Meridian Business ofis bloğunu 2012’nin sonunda teslim edeceklerini ifade etti.  


  Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!


Metropol İstanbul’un 2 rezidans bloğunda satışlar yüzde 75 tamamlandı

Varyap-Gap İnşaat ortaklığında gerçekleşen Metropol İstanbul projelerinin inşaatının hızla devem ettiğine dikkat çeken Varlıbaş, “Metropol İstanbul’da yoğun bir harfiyat döneminin ardından temel atma aşamasına geldik. Burada da 2 rezidans bloğumuzda satışa sunulan bölümlerin yüzde 75’i satıldı. 250 metre yükseklikteki Metropol İstanbul Kule’yi ise 24 Kasım itibariyle satışa sunduk” şeklinde konuştu. 


  Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!

 

Varyap Plaza 2013’e hazırlanıyor

Varyap Plaza Pendik’i de 2013 yılı içerisinde teslim edeceklerini söyleyen Varlıbaş, inşaatın hızla devam ettiğini, şu an cephe giydirme ve ince işlerini yapma aşamasına geldiklerini belirtti. 


Konut sertifikası hem yatırımcıyı hem de alıcıyı rahatlatacak

2013 yılında kentsel dönüşüm ve mütekabiliyet yasasında mevcut birkaç sorunun çözülmesiyle sektöre daha fazla hareket geleceğinin altını çizen Varlıbaş, “ Üzerinde çalışılan konut sertifikası tebliği de inşaat sektörü açısından önemli bir gelişmedir. Konut sertifikası, hem sektördeki oyuncuları hem de konut satın almak isteyenleri rahatlatacak bir uygulama olacaktır. Türkiye genelinde gayrimenkul sektöründeki müşteri tabanını genişletecek, daha çok insana ulaşmayı sağlayacak. Müşteriler de ev sahibi olmak için yüklü miktarlar biriktirmeye gerek olmadan, kendi bütçesi doğrultusunda sertifika satın alarak kazançlı projelerde kar edebilecek” dedi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön