19 / 04 / 2024

Varyap'tan peşinde yüzde 25 indirim!

Varyap'tan peşinde yüzde 25 indirim!

Varyap döviz nedeniyle kafası karışan, alımlarını erteleyen tüketiciyi peşin ödemeye net yüzde 25 oranında indirimle emlak yatırımına çekecek.



Ağaoğlu'nun geçen ay uyguladığı ‘faize yüzde 35 destek’ kampanyasının ardından, bir ‘stok eritme’ kampanyası da Varyap’tan geldi. Şirket, Ataşehir’deki Meridian projesinde kalan son 40 daireyi ve Pendik’te hayata geçirdikleri Varyap Plaza’daki 80 bağımsız bölümü eritmek için peşin alımlarda net yüzde 25 indirim uygulamasına başladı. Varyap Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Varlıbaş, mart ve nisan ayları boyunca geçerli olacak kampanyayla 2 ayda stoklarını eritip, tamamen yeni projelere odaklanmayı planladıklarını söyledi. 


YÜZDE 50'DE 36 AY VADE SIFIR FAİZ


Mart ve nisan aylarının gayrimenkul sektöründe en yüksek satışın yapıldığı dönemler olduğunu belirten Varlıbaş, “Ancak bu sene dolardaki hızlı yükseliş nedeniyle tüketicinin kafası karışık. Biz de bu dönemde tüketiciye bir fırsat sunarak, bu 2 ayda harekete geçmesini sağlamak istedik. Peşin ödeme dışında ayrıca yüzde 50 peşin kalan yüzde 50’yi de 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 indirim seçeneğimiz de var” dedi.


FAİZ mutlaka düşmeli


Son dönemde yaşanan faiz tartışmasına da değinen Varlıbaş, “Faizlerin düşürülmesi yönünde karar alınması gerektiğini düşünüyorum. Şu anda Türkiye’de konut kredilerinin hacmi 120 milyar TL seviyesinde. Faizin indirilmesiyle bu rakamın 5 yılda 200 milyar TL'ye çıkacağını düşünüyorum” dedi.


Akşam 


Geri Dön