25 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar'dan büyük kampanya! Tecno telefon modellerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı! İşte 1 Ekim 2022 fiyat

Vatan Bilgisayar'dan büyük kampanya! Tecno telefon modellerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı! İşte 1 Ekim 2022 fiyat

Vatan Bilgisayar'dan Tecno markalı telefon modellerinde Fibabanka kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit imkanı sunuyor. Peki Tecno telefon modelleri ve fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Bilindiği üzere telefon satışlarında taksit yapılamıyor. Fakat Vatan Bilgisayar, internet alışverişlerine özel Tecno marka telefon modellerinde 10 taksit imkanı sunuyor. Peki bunu nasıl yapıyor? 

Telefonu taksitle almak isteyen kişiye Fibabanka'dan kredi çektiriliyor. Vatan Bilgisayar çekilen kredi tutarının karşılığında alıcıya telefonu veriyor. Alıcı ise kredi tutarını 10 taksit şeklinde bankaya ödeniyor.

Vatan Bilgisayar'ın Web sitesinde konu şöyle anlatılıyor:  Taksitle Tecno markalı cep telefonu almak isteyen kişiler, seçtikleri modeli sepete ekledikten sonra ödeme kısmına geldiklerinde karşılarına taksit bilgileri çıkıyor. Bu kısımdan bankadan onay alınarak telefonun ücreti kadar Fibabanka'dan kredi çekiliyor. O kredi ile telefonun ücreti ödenmiş oluyor. Daha sonra alıcı, bankaya krediyi taksit taksit ödüyor.


Geri Dön