23 / 04 / 2024

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı



Ayrıca, telefon 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile birlikte gelir, böylece şarkı, video, oyun ve daha fazlası gibi çeşitli dosyaları alan kısıtlamaları konusunda endişelenmeden saklayabilirsiniz. Ayrıca Tecno Camon 19 Neo, Android v12 işletim sistemini çalıştırır ve film izlerken, şarkı dinlerken, oyun oynarken ve pil bitmesi endişesi duymadan başka şeyler yaparken daha uzun süre kullanmanıza izin veren iyi bir 5000 mAh pile sahiptir.

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Telefonun kamera özellikleri oldukça cezbedici. Tecno Camon 19 Neo, arkada 48 MP AI Üçlü Kamera bulunan Tek kamera kurulumuyla birlikte gelir.

 Arka kamera kurulumundaki özellikler arasında Dijital Yakınlaştırma, Otomatik Flaş, Yüz algılama, Odaklanmak için dokunun. Cep telefonunun ön tarafında 32 MP ön kamera bulunur, böylece harika özçekimler yapabilir ve görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.


Tecno Camon 19 Neo Satış Fiyatı: 6.999

Kaynak www.vatanbilgisayar.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Mart 2023 tarihinde saat 22:58'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.18 Türk Lirası, euro 20.88 Türk Lirası, altının gramı ise 1220 Türk Lirası değerinde.

İnternet sitelerinde TOGG hareketliliği! Kendisi çıkmadan satışı başladı

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Şok'ta bu hafta Su Arıtma Cihazı,TV Sehpası,Akıllı Robot ve daha neler neler! 1-4 Nisan 2023 aktüel ürünler kataloğu


Geri Dön