19 / 04 / 2024

Vatandaş ondan çok dert yandı! İşte haziran ayının zam şampiyonu

Vatandaş ondan çok dert yandı! İşte haziran ayının zam şampiyonu

Türkiye'de haziran ayında fiyatı en çok artan ürünler açıklandı. Buna göre geçtiğimiz ay yüzde 33,08 ile fiyatı en çok artan hizmet otobüs taşımacılığı oldu. Domates fiyatlarında ise düşüş meydana geldi.



ÇAY FİYATLARI DA ARTTI

Fiyatında artış yaşanan diğer ürünler; gıda harcamaları grubundan yüzde 27,86 ile çay, ev eşyası harcamaları grubundan yüzde 27,66 ile oturma odası takımı, konut harcamaları grubundan yüzde 24,79 ile doğalgaz metreküp fiyatı, gıda harcamalarından yüzde 20,69 ile sosis ve aynı gruptan yüzde 20,27 ile süt olarak belirlendi.

Geçen ay gıda harcamaları grubunda yer alan domates fiyatı yüzde 37,71 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön