26 / 04 / 2024

Vazo Kule telefon!

Vazo Kule telefon!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Vazo Kule telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Maltepe Vazo Kule satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.



Vazo Kule projesi, Maltepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Vazo Kule telefon numarası kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim...


Vazo Kule Maltepe'de 3 blok bulunuyor. Projedeki 2 blokta konutlar ve 1 blokta ise ofisler bulunuyor. Maltepe Vazo Kule projesi,  DAP Yapı  tarafından yükseliyor. 


Vazo Kule telefon!


Maltepe Vazo Kule satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. Projedeki stüdyoların alanları 35 metrekare ile 70 metrekare ve de 1+1'lerin alanları ise 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. 


Vazo Kule Maltepe satış fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Vazo Kule Maltepe ödeme koşulları kapsamında 36 ay boyunca fazisiz vadelendirme yapılıyor. Vazo Kule telefon numarası 444 33 39 olarak belirlendi. 


Dap Yapı Vazo Kule Maltepe kapsamında masaj odaları, açık ve kapalı otopark, sauna, Türk Hamamı ve fitness center yer alıyor. 


Vazo Kule telefon!

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


projeye sor



Geri Dön