20 / 04 / 2024

Ve Güneşli projesinde metrekare satış fiyatları 3 bin TL’den başlıyor!

 Ve Güneşli projesinde metrekare satış fiyatları 3 bin TL’den başlıyor!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle hayata geçirilen Ve Güneşli 3 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor...



Markalı konut projeleriyle çehresi yenilenen Güneşli,  Ve Güneşli  projesinin erken dönem alımlarıyla hareketleniyor. Mahalle sıcaklığını rezidans konforuyla birleştiren Ve Güneşli 3 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla yatırımcısının yüzünü güldürüyor.


İkinci Maslak olmaya aday Güneşli bölgesi,  markalı konut projeleri sayesinde hızla değişip, dönüşmekle kalmıyor, yatırımcısına da hızlı ve yüksek kar avantajı yaratıyor. İstanbul’da markalı konut projelerinin gözdesi olan Güneşli bölgesi, yatırımcı ve vizyoner ev sahipleri için sunduğu farklı alternatiflerle her geçen gün daha da değerleniyor. 


Güneşli’nin gülümseyen yüzü!

Birbiri ardına yapılan rezidanslarla dikey bir yapılaşma örneği gösteren bölgede,  Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya  işbirliğiyle hayata geçirilen Ve Güneşli projesi, hem konfordan hem de doğallıktan vazgeçmek istemeyen konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 

Yatay doğal ve modern 

10, 11, 12 katlı üç blok 214 daireden ve ticari ünitelerden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor. Trafikte zaman kaybetmeden havalimanına ve anayollara ulaşma imkanı tanıyan Yalçın Koreş Caddesi’ndeki Ve Güneşli projesi, metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam vaat  ediyor.  

İnşaat sektörünün deneyimli isimlerinden Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya’nın işbirliği ile hayata geçireceği 214 konutluk projede satışların başladığını başlandığını dile getiren konsorsiyum sözcüsü Ahmet Fırat, “Sosyal tesis ve yeşil alanının genişliği ile Güneşli ve çevresine yeni bir soluk katacağımıza inanıyoruz. ” diye konuştu. 

Güneşli bölgesinin gülümseyen yüzü olacak proje 1+0,  1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak. Ahmet Fırat, “Güneşli projesi;  yaşam kalitesi A, gelir düzeyi ise A ve B olan, hayatını güzelleştirirken kolaylaştırmak da isteyenlere yepyeni olanaklar sunacak” diye konuştu. 

Erken dönem fiyat fırsatları! 

Gerek mimari tarzı, gerekse çevreci konseptiyle modern ve şık bir yaşam tarzını benimseyenlerin İstanbul’daki yeni adresi olacak olan proje lansman dönemi öncesi fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. 

İstanbul’un en yeni gözde merkezlerinden birinde şık ve modern bir komplekste yaşamak isteyenler kadar yatırımcıların da ilgisini çeken projede metrekare fiyatları 3 bin- 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 

Lansman sonrası fiyatların artacağının ve önümüzdeki 2 yıl içinde bölgedeki en düşük metrekare fiyatlarının 5 bin TL’den başlayacağını dile getiren Fırat, “Güneşli her geçen gün değerlenen bir lokasyon. Yerli ve yabancı yatırımcının ilgisi büyük. İstanbul’un en hızla değerlenen bölgesinde, sıra dışı ve şık bir projede erken dönem avantajlarıyla yer almak isteyen konut alıcılarını bekliyoruz” dedi. 


444 80 83

www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön