19 / 04 / 2024

Ve Güneşli projesinde peşinat da taksitler de 1 yıl sonra ödeniyor!

Ve Güneşli projesinde peşinat da taksitler de 1 yıl sonra ödeniyor!

Markalı konut projeleriyle hızla gelişen Güneşli' de hayata geçirilen " Ve Güneşli " projesi için, peşinat ve kredi ödemelerine teslimde başlama fırsatı sunan bir kampanya hazırlandı...




Markalı konut projeleriyle hızla gelişen Güneşli'de hayata geçirilen "Ve Güneşli" projesi için, peşinat ve kredi ödemelerine teslimde başlama fırsatı sunan bir kampanya hazırlandı. 


Kampanya ile yüzde 1 KDV avantajının olduğu projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, anahtar teslimlerin ardından başlayacak. 


İstanbul emlak piyasasının gözde merkezlerinden biri olan ve birbiri ardına yapılan markalı konut ve rezidanslarla 'ikinci Maslak' olma yolunda ilerleyen Güneşli'de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi ev alacaklara özel bir kampanya hazırladı. Kampanya ile projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. İnşaat sektörünün tecrübeli isimlerinden Keleşoğlu'nun tecrübesi, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya'nın işbirliği ile yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014'te gerçekleşecek. 


ÖDEME TESLİMDE KDV oranın yüzde 1 olduğu Ve Güneşli projesinin yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok daha avantajlı olacak. Ve Güneşli projesinden konut alanlar yüzde 35 peşinat tutarmda senet imzalayacak. Teslimlere kadar hiçbir ödeme yapmayacak. Kasım 2014 tarihinde anahtar teslimlerin başlamasını takiben yüzde 35'lik peşinatı ödeyecek olan ev sahipleri kalan miktarı ise banka kredisi kullanarak taksitle ödeyebilecek. 

Peşinat ve kredi ödemelerine başlamadan taşınma fırsatı sunan kampanya yeni bir kredi kullanmış ya da mevcut bir ödemesi olanların da ev sahibi olmasmı kolaylaştırıyor. 

179 BİN İLDEN BAŞLIYOR Daire sakinlerinin bir arada zaman geçirebileceği, çocuklarının güvenle oynayabileceği sosyal alanlar ile kafeler, restoranlar ve ihtiyaçların karşılanabileceği alıveriş alanlarının bulunduğu projede yer alan 42 ila 138 metrekare aralığındaki 1+0, 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 179 bin TL'den başlıyor. 



Türkiye Gazetesi 


Geri Dön