26 / 04 / 2024

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Arzu Kazındır tarafından kuruldu.



Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Arzu Kazındır tarafından kuruldu.

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat iskelesi ve çalışma platformunu kurma ve sökme işleri Metal inşaat kalıbı taşıyıcı iskelelerinin ve iş iskelelerinin ve teleskopik kalıp dikmelerinin, çelik ve ahşap yüzeyli beton kalıbı sistemlerinin, metalden ve ahşaptan mamul her türlü iskele ve kalıp yardımcı elemanlarının, boru, profil-demir ve sacdan mamul iskele ve kalıp bağlama, destekleme, sıkıştırma elemanlarının üretimini yapmak, alım ve satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak, kiralamak ve kiraya vermek. Bu konularla ilgili olarak resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak, inşaat malzemeleri alım satımı ve taahhüt işlerini yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imal atı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Başka yerde sınıflandırılmamış diğer bina ve endüstriyel temizlik faaliyetleri (binaların dışı, pencere, baca, fırın, kalorifer kazanı, havalandırma kanalı, egzoz ünitesi, sanayi makinesi temizliği vb. uzmanlaşmış temizlik faaliyetleri) (sterilizasyon faaliyetleri hariç) Şirket inşaat alanında koruma ve güvenlik ürünleri geliştirecek ve pazarlayacak. İnşaat ve endüstrisindeki çalışma alanlarıın ortam ve güvenliği konusunda hizmet ve danışmanlık ve eğitim verecek ve benzeri alanlarda faaliyet gösterecek. Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret yapmak Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf açık arttırma eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat ve taahhüt işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği iş yapmak ve teslim etmek Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayri menkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.


Geri Dön