26 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu: İş güvenliği önemli!

Veysel Eroğlu: İş güvenliği önemli!

Sakarya'da Yüksek Hızlı Tren istasyonunun inşaatında meydana gelen göçük hakkında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: İnşallah herhangi bir ölüm hadisesi olmaz. Geçmiş olsun. Tabi iş güvenliği önemli. Daha dikkatli olunması lazım" dedi...



 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da YHT istasyon binası inşaatında meydana gelen göçükle ilgili, "İnşallah herhangi bir ölüm hadisesi olmaz. Geçmiş olsun. Tabi iş güvenliği önemli. Daha dikkatli olunması lazım" dedi.


Mahmudiye ilçesinde 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçim öncesi AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'i ziyaret eden Eroğlu, daha sonra ilçeye bağlı Türkmen Mecidiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 


Buradaki temaslarının ardından AK Parti Mahmudiye Seçim Koordinasyon Merkezi'ne giden Eroğlu, gazetecilerin Sakarya'da YHT istasyon inşaatındaki göçük meydana geldiğini hatırlatması üzerine, şunları söyledi:


"Beton dökülürken bir kaza olmuş. Neticede 5 kişi yaralanmış. Hastaneye kaldırıldılar. Müteahhit firmayla gerekli temaslar yapıldı. Şu anda TCDD ve Ulaştırma Bakanı gerekli incelemeyi yapıyor. Bana gelen son bilgi sadece yaralanmışlar. Allah'a şükür ölüm yok. İnşallah herhangi bir ölüm hadisesi olmaz. Geçmiş olsun. Tabi iş güvenliği önemli. Daha dikkatli olunması lazım."


Eroğlu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada bir berberin iş yerine giren Eroğlu, tıraş olan vatandaşın saçını kesti. Eroğlu, Balçıkhisar Mahallesi'ni de ziyaret edip, karayoluyla Ankara'ya gitti.


AA


Geri Dön