23 / 04 / 2024

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.




Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor. Plastiğin yalıtkanlığı sayesinde hassas güvenlik ve estetik hatlarıyla dekoratif görünüm, VİKO sigorta kutularında bir araya geliyor. Diğer yandan dayanıklı yapısıyla ısıya ve darbelere karşı direnç gösteren sigorta kutuları, geniş iç hacmiyle de çalışma rahatlığı beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor.


VİKO sigorta kutuları; plastiğin yalıtkanlığıyla güvenlik, seçkin tasarımıyla da estetik bir görünüm sağlıyor. Isıya ve darbeye karşı dayanıklı yapısı ve çalışma rahatlığı sağlayan geniş iç hacmi sayesinde de beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor. IP40 koruma standardına uygun olarak üretilen VİKO sigorta kutuları, elektrik çarpmasına karşı koruma özelliği ile de dikkat çekiyor. Tesis sırasındaki sıcaklık aralığı -15 santigrat derece ile 60 santigrat derece arasında değişiyor. Öte yandan 650 santigrat dereceye kadar aleve ve yanmaya karşı dayanıklılık gösteriyor. Kullanım yerine göre, 180 derece çevrilerek takılabilen kapaklara sahip olan ürünlerin çerçevesinin yaylı olması da cam kapağının açık kalmasını sağlıyor. 

Sigorta raylarının galvanizli saçtan imal edilmiş olmasının yanı sıra topraklama klemensi ve bağlantı aksesuarları da bulunuyor. Ayrıca yalıtımı topraklamayla bağlama opsiyonu da fark yaratıyor. Öte yandan VİKO sigorta kutularının halojensiz opsiyonu da seçenekler arasında yer alıyor. Ürünler montaj hassasiyeti sağlayan su terazisi ile birlikte satışa sunuluyor. 



Geri Dön