19 / 04 / 2024

VitrA Karo´dan Etna Serisi!

VitrA Karo´dan Etna Serisi!

VitrA Karo´nun Etna serisi; yanardağdan çıkan lavların oluşturduğu bazalt taşının dokusuna sahip ürünleriyle, doğayı mekanlara taşıyor



VitrA Karo´nun Etna serisi; yanardağdan çıkan lavların oluşturduğu bazalt taşının dokusuna sahip ürünleriyle, doğayı mekanlara taşıyor. Adını, Avrupa´nın en yüksek ve aktif volkanı Etna´dan alan seri, volkan taşını anımsatan görüntüsü ve sağlamlığıyla güven veriyor. Yer kaplamalarında, doğal malzemelerin zarif bir yorumuyla karşımıza çıkıyor.

Antrasit, gri ve natürel kahverengi tonlarındaki Etna serisine ait yer karoları, 45x 90, 60x60 ve 30x60 cm ebatlarında sunuluyor. Seride ayrıca 8,5 x 60 ve 8,5 x 45 cm ebatlarında, moka, cappuccino, açık ve koyu gri bordürler de bulunuyor. Sağlam, çizilmez ve aşınmaz Etna serisi, yüzeyi suya, donmaya ve diğer dış etkenlere karşı koruyor. Tek renkli ve porselen malzemeden üretilen bakımı kolay karolar, havuz gibi kayma tehlikesi taşıyan alanlarda ve binaların iç ve dış mekanlarında, estetikten ödün vermeden güvenle kullanılabiliyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

VitrA Karo "Etna"yla doğayı evlere taşıyor

VitrA Karo'nun Etna serisi; yanardağdan çıkan lavların oluşturduğu bazalt taşının dokusuna sahip ürünleriyle, doğayı mekanlara taşıyor. Adını, Avrupa'nın en yüksek ve aktif volkanı Etna'dan alan seri, volkan taşını anımsatan görüntüsüyle farklılaşıyor. Antrasit, gri ve natürel kahverengi tonlarındaki Etna serisine ait yer karoları, 45x 90, 60x60 ve 30x60 santimetre ebatlarında sunuluyor. Ayrıca 8,5 x 60 ve 8,5 x 45 santimetre ebatlarında, moka, cappuccino, açık ve koyu gri bordürler de bulunuyor.
Sabah Emlak


Geri Dön