28 / 03 / 2024

Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı!

Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı!

Vivo, çalışmalarını tamamlayarak yeni katlanabilir telefon modeli Vivo X Fold 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Vivo X Fold 2'nin teknik özellikleri ise sızdırıldı.



Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı !.. İşte ayrıntılar ... Hemen bakın ... Son dakika ...

Cihazın katlanabilir ekranı 8 inç boyutunda ve 2K çözünürlüğe sahip olacak. Vivo, X Fold 2 modelinde 120Hz ekran tazeleme hızına sahip E6 AMOLED panele yer verecek. Ayrıca, cihazda ekran altı parmak izi okuyucu da bulunacak.

Vivo X Fold 2'nin kameraları da oldukça etkileyici. Modelde üçlü kamera dizilimi bulunacak ve ana kamera, 50 Megapiksel Sony IMX866 sensörlü olacak. Ultra geniş açılı kamera 12 Megapiksel Sony IMS633 sensör, telefoto kamera ise 12 Megapiksel Sony IMX633 sensörlü olacak. Öz çekim kamerasının detayları henüz açıklanmadı.

Cihaz, Android 13 tabanlı OriginOS arayüzüyle birlikte gelecek. Ayrıca, Vivo X Fold 2, 120W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.800 mAh batarya ile tanıtılacak.

Tüm bu özelliklerle birlikte, Vivo X Fold 2 oldukça güçlü bir telefon olarak görünüyor. Ancak, cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!
Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!
A101 Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!

Geri Dön